7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@247tilbud.dk

Som tilbudshaj er du sikkert vild med at spare, hvor du kan, og det er der jo bestemt ikke noget galt med. Faktisk kan du tage sparsommeligheden med ind i dit kærlighedsliv og planlægge nogle kreative og ganske gratis dates. Vi har i hvert fald et par gode idéer eller tre.

 Romantik er eventyrligt, og så behøver det slet ikke at koste noget. Faktisk kan det generere nogle ret spændende idéer at tænke i dates, som ikke koster penge. Hvis du har brug for en hjælpende hånd til inspirationen, skal du bare læse med her. Vi giver dig nemlig tre idéer til sjove dates, som samtidig er sparsommelige og økonomisk forsvarlige.

1. Date på skovturstæppe i skoven

Der er noget romantik på den gammeldags måde over en picnic i skoven. Og så kan det altså gøres stort set gratis. Du skal bare bruge et tæppe, som du kan brede ud i skovbunden, og en kurv med proviant. Det behøver ikke at være det store, men kan bare være nogle kiks, ost og druer. Selvfølgelig er en flaske vin også altid god, når den romantiske stemning skal sættes.

2. Se solnedgangen sammen

Det er gratis, det er topromantisk, og det er et syn for guder. Solnedgang er noget, vi kan se hver eneste aften (nogle gange mere storslået end andre, alt afhængigt af vejret), og alligevel er det noget, man nemt glemmer.

Du kan huske dig selv og din date på dette smukke fænomen, der udspiller sig hver eneste aften, ved at invitere ham eller hende til at nyde den sammen med dig. Det kan gøres mange forskellige steder og på mange forskellige måder.

Det er selvfølgelig fortryllende romantisk at se solen gå ned i havet, men der kan altså også være noget særligt over at se den fra taget på et parkeringshus eller en anden utraditionel setting. Vær kreativ og imponer din date med det sted, du har udvalgt. Det kan altså ikke gå galt – om ikke andet får du set en smuk solnedgang!

3. Massage i soveværelset

Denne idé er fantastisk, fordi den både er intim og sparsommelig. Samtidig har du mulighed for at gøre den lige præcis så spicy, som det nu passer til dig og din date. Massage i soveværelset kan nemlig være relativt uskyldigt, hvor I beholder en del af tøjet på og masserer kropsdele som skuldre, ryg og lægge.

Men det kan hurtigt også blive en lidt frækkere date. Det er bare et spørgsmål om at afklæde sig lidt mere og fokusere på de erogene punkter under massagen. En lækker massageolie kan også gøre massagen mere erotisk. Hvis du er eventyrlysten, kan du også tjekke særlige erotiske massageformer ud, for eksempel  nuru massage. Det vil helt sikkert være en oplevelse, som I sent vil glemme.