7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@247tilbud.dk

Det er blevet in at købe brugt, og det er faktisk ikke så mærkeligt. Ikke bare sparer vi klimaet for yderligere belastning, det er mere økonomisk og man kan faktisk få produkter der er lige så gode som nye. Dette gælder også for teknologi. Her kan du læse mere om hvorfor brugte cykelcomputere kan være så gode som nye. 

Brugt er blevet in

Vi køber brugt som aldrig før. Vi køber ikke kun brugt tøj og brugte møbler, men også brugt træningsudstyr og brugt teknologi. Det er simpelthen en meget bedre løsning for vores klima, men også for vores pengepung. Det er nemlig tit meget billigere at købe brugt, end at købe noget der er helt nyt. Men er det lige så godt?

Brugt cykelcomputer

Mange kan måske blive lidt nervøse over, om en cykelcomputer der er brugt, er lige så god som ny. Svaret er at ja, den kan godt være lige så god som ny – bare til en meget billigere penge. En Garmin Edge 800 Cykelcomputer kan fås brugt for meget færre penge end hvis du skulle købe en ny i butik. Det underlige med brugt teknologi er, at det som regel slet ikke fejler noget. Det er med andre ord ingen grund til at smide det ud i udgangspunktet, og derfor er det også en god ide at blive mere bevidst omkring sit forbrug, og købe brugt teknologi også. en cykelcomputer er nemlig essentiel for at tracke din performance under cykeltræning, og kan udgøre den helt store forskel for hvordan du træner. 

Men det behøver ikke at betyde, at du skal købe det nyeste nye. Du kan købe en brugt cykelcomputer med god samvittighed, både for din pengepung og for klimaet. Det er tilhørende en meget mere bevidst tankegang omkring forbrug og genbrug. Det har vi alle sammen godt af.