7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@247tilbud.dk

Er du en vaskeægte tilbudsjæger, så kender du sikkert allerede til måden hvorpå du kan skaffe dig de bedste tilbud året rundt. Er du derimod i tvivl om hvordan du kommer frem til de bedste tilbud hele året, så kan du få glæde af dette skriv.

Hold øje med januarudsalg og når sæsonvarerne skiftes ud

Når man har en økonomi der ikke helt tillader at man er ligeglad med priserne på de varer man køber, så bliver man mere kreativ og det kan der faktisk være mange penge at spare ved. Kreativiteten kan starte på en tilbudsjagt, hvor du finder frem til hvor og hvornår de ting du skal bruge, er på tilbud.

Det første velkendte tidspunkt hvor der er mange penge at spare, hvis man handler på dette tidspunkt er, når julen er ovre og der kommer det store januar udsalg. Butikkerne skal have ryddet ud på varelageret og det kan være til din fordel.

Hvis du virkelig vil gå all in i januar, så kan du gå et skridt videre og købe alle de julesager der bliver stærkt nedsat overalt. Det kan f.eks. være ting som kalenderlys, hvis du ved at du igen til næste jul vil lave en juledekoration eller 5 og andre ting, som du altid køber når slutningen af november er nået.

Find alverdens tilbud når det bliver Black Friday igen

Det er ikke kun i januar at du finder de gode tilbud. I løbet af året vil du efter hver højtid kunne finde billige sæsonvarer, fordi der netop skal ryddes op på butikkernes lager og hvis du alligevel har pladsen til at gemme på tingene til højtiden eller lignende, kommer igen, så er der mange penge at spare her.

Også black friday kan være en fantastisk dag at skrive bag øret. Her kan du finde alt fra elektronik til kosmetik til vanvittige priser. Nu har du fundet et par gode fif til hvor du skal have tilbudsøjnene skærpet til, så du også kan få de bedste tilbud i din kurv.