7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@247tilbud.dk

Shockwave-behandlinger er blevet brugt i årevis til at hjælpe med at behandle en række forskellige medicinske tilstande. Nu viser forskning, at shockwave behandlinger også kan være nyttige til behandling af kroniske smerter. Hvis du lider af kroniske smerter, bør du overveje at prøve en shockwave behandling. Læs mere i denne artikel om hvad shockwave behandling er, og hvordan det kan hjælpe dig.

Hvad er shockwave behandling?

Shockwave-behandling er en form for terapi, der bruger lydbølger til at behandle smerter. Lydbølgerne sendes via et håndholdt apparat til det område af kroppen, hvor du oplever smerter. Lydbølgerne er med til at bryde de smertesignaler, der sendes til din hjerne, hvilket kan være med til at mindske dine smerter. Det er stadigvæk en ny behandlingsmetode, men ikke desto mindre en effektiv og resultatskabende behandling.

Hvad er fordelene ved shockwave terapi?

Der er mange fordele ved at få en shockwave behandling. En af de største fordele er, at det er en ikke-invasiv behandlingsmulighed. Det betyder, at der ikke er nogen nåle eller kirurgi involveret. Behandlingerne er også korte og varer normalt mellem 5 og 10 minutter. En anden fordel ved shockwave er, at det har vist sig at være effektivt til en række forskellige typer smerter. Der er mange succeshistorier med at bruge shockwave til behandling af rygsmerter, nakkesmerter, skuldersmerter og hoftesmerter. I nogle tilfælde kan det også bruges til smerter ved dine fødder, herunder hælspore. Hvis du lider af kroniske smerter, kan shockwave være en behandlingsmulighed, der er værd at overveje.

Hvem kan udføre shockwave behandling?

Shockwave-terapi udføres normalt af en fysioterapeut, kiropraktor eller osteopat. Terapeuten vil først vurdere dine smerter for at se, om en shockwave behandling er den rette behandling for dig. Hvis det er det, vil de derefter udføre behandlingen. Antallet af behandlinger, du har brug for, afhænger af, hvor alvorlige dine smerter er.