7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@247tilbud.dk

Er du og dit firma klar til en ny sæson? Hvis du går og drømmer om en opgradering af dine vogne, en ny vogn eller måske er det første gang du skal anskaffe dig en vogn til dit firma, så er det lige tiden. Nu er foråret på vej, og det er lige til at blive kuldret af. Skyd en ny god sæson i gang med en lækker vogn, til lige præcis dit behov, som kan blive dine nye bedste ven på arbejdet.

Når man arbejder i en branche hvor vognene er en stor del af arbejdet og de arbejdsopgaver som skal udføres hver dag, så er det vigtigt at udstyret og dit arbejdsredskab er i orden. Er du landmand, entreprenør eller i skovbrugsbranchen er din vogn helt sikkert din bedste ven. Drømmer du om en særlig egenskab, særlig farve eller et helt særligt tip på din vogn, så skal du til Sønderjylland.

I en by i Sønderjylland, kaldet Kliplev finder du nemlig Alsidig Maskinfabrik, som kan få alle dine drømme om vogne til at gå i opfyldelse. Hos Alsidig Maskinfabrik finder du et bredt udvalg af vogne, og særligt hvis du er på udkig efter en tipvogn. Alsidig leverer vogne til både privat og erhverv, og har over 30 års erfaring med producering af vogne.

En vogn til enhver drøm

Hos Alsidig Maskinfabrik bliver alle tipvogne ordreproduceret. Det vil sige at din vogn er specielt produceret og designet efter netop dine behov. Du kan få tipvogne i forskellige størrelser helt fra 13 til 30 tons. Tipvogne kan bruges som blandt andet landbrugsvogne, træflisvogne eller entreprenørvogne. Desuden kan du vælge en række forskellige tip funktioner, så som 3-vejstip, bagtip, højtip og lavtip. Det er også muligt at vælge imellem flere forskellige farver, så din vogn matcher dit firmas design.