7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@247tilbud.dk

Flere og flere danskere, i og uden for sportens verden, finder sig oftere i, at de eftersøger noget bedre. En bedre præstation, en bedre tilværelse eller en bedre karriere. Vi vil alle gerne opnå det ypperste i den korte tid vi har, ikke kun i livet her, men i karrieren, i sportens verden og i arbejdslivet i det civile erhvervsliv.

Mentaltræning i sport

Bogen Kampen mellem linjerne er skrevet af mentaltræner og sportspsykologisk konsulent Henrik Hjarsbæk. Henrik skriver i bogen om hvordan det er at være ung udøver i sportens verden, at være et talent, men også hvordan det er at være på den helt store og præstigefyldte scene i den professionel sportsverden. Det virker altid ønskværdigt og det er præcis disse drømme unge danske udøvere har. Men det er ikke altid det sjoveste, fedeste og nemmeste at være eliteudøver. Det er det ikke hvis ikke udøveren eller atleten har haft fokus og træning inden for det mentale område. Derfor er bogen Kampen mellem Linjerne skrevet til hver dags brug for alle udøvere, som ønsker at forbedre deres præstation, så de ikke længere er begrænset af det mentale område i, under og efter deres kamp, turnering, løb, stævne, eller hvad nu atleten skal præstere i.

Podcast sport og mentaltræning

Bogen kampen mellem linjerne bliver gennemgået i forfatter Henrik Hjarsbæks podcast episoder, Det mentale forspring, der netop berører alle de mentale områder som bogen beskriver. Bogen er skrevet på lige over 300 sider, fordelt på 13 kapitler, hvoraf alle kapitler omhandler det mentale hos dig. Det kan være nervøsitet, angst, eller præstationsangst, indre dialog, mindset, vindermentalitet, viljestyrke, selvtillid, selvværd, mindreværd samt generel vinde og mentalitet og psykologi i sportens verden. Det kan du med ro tune ind til i podcast episoderne, mens du tager dig en tur på jernhesten i weekenden. Alle episoder er med en teoretisk og uddybende tilgang og det er derfor næsten umuligt, ikke at lære bare en lille smule, mens du samtidig kan overføre det til din hverdagspræstation.