7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@247tilbud.dk

Vi ved vil alle hvad vinduer og døre skal gøre godt for. Udover at det er vigtigt at de opretholder den oprindelige funktion som at holde kulde ude og varme inde, samt give lys og skabe et æstetisk pænt udtryk i hjemmet. Så findes der helt særlige døre og vinduer som når du køber dem støtter helt særlige mærkesager.  

Det er nemlig sådan at JNA sponsorerer velgørende formål. Når du handler hos JNA vinduer og døre får du nemlig ikke kun muligheden for fantastisk gode kundeoplevelser og produkter i yderst høj kvalitet. Når du handler hos JNA støtter du nemlig deres mærkesager og gør en god gerning. Så er der vist ingen undskyldning for ikke at skifte de gamle vinduer ud eller de slidte døre.

En sag på hjerte

Hos JNA er det nemlig blevet besluttet at en del af den indtjening som de tjener når du køber vinduer og døre hos dem, skal gå til nogle særligt udvalgte mærkesager. JNA har udvalgt to mærkesager som de synes er specielt vigtige. De vil gerne støtte meget til få mærkesager og derfor gøre en forskel, frem for at støtte en masse forskellige.

Den første mærkesag som JNA støtter er kræftens bekæmpelse. JNA tror på at verden handler om mere end bare vinduer og døre. Derfor er de erhvervspartnere med kræftens bekæmpelse, hvilket vil sige at de støtter med erhverssponsorater. Kræftens bekæmpelsen går ind for kampen mod kræft, som desværre rammer rigtig mange mennesker, både direkte og indirekte.

Den anden mærkesag som JNA støtter er de danske julemærkehjem. JNA tror nemlig på at intet barn fortjener at gå rundt i en hverdag som er fyldt af ensomhed og ondt i maven. De danske julemærkehjem gør det muligt for børn i alderen 7-14 år at komme på et gratis ophold der kan styrke deres overordnede sundhed, psykisk og mentalt.